Tüzes játék
2023. augusztus 24., csütörtök 21:30

Tüzes játék
2023. augusztus 24., csütörtök 21:30

A B

Savaria Történelmi Karnevál ̶ Tüzes játék lelátójegy

SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁL - TÜZES JÁTÉK
TÖRTÉNELMI TÉMAPARK 2023.08.24. 21:30
(kapunyitás: 21:00 órakor)

Esőidőpont: 2023.08.25. 22:30

Ára: 3200 Ft (amely 27% Áfát tartalmaz) Adószám: 23304037-2-18
Kibocsátó: Savaria Turizmus Nonprofit Kft, Szombathely, Király u. 1-3.

Tisztelt Vendégünk! Szeretettel üdvözöljük a Savaria Történelmi Karnevál vendégeként. Kérjük, olvassa el az alábbiakat az Ön és mások zavartalan szórakozása érdekében. Ezen jegy a Tüzes játék előadására történő egyszeri belépésre jogosít. Ön a jegyvásárlással elfogadja az alábbi feltételeket, és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A rendezvényt látogató köteles a rendezvény házirendjét és egyéb biztonsági rendszabályait betartani. 14 év alatti látogatók a rendezvény területére csak felnőtt korú kísérővel léphetnek be. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A rendezőség a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében mindent elkövet, de az ennek ellenére a személyekben vagy anyagi értékekben a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjegy birtokában sem látogathatja. Alkohol tartamú italt, üveget, vagy bármilyen más veszélyes tárgyat a rendezvény területére, annak teljes időtartama alatt bejuttatni tilos. A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja, hogy amennyiben olyan képi felvétel készül, amelyen Ön is látható, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel jogos felhasználóival szemben. A kordonnal elzárt területeken tartózkodni szigorúan tilos és fokozottan balesetveszélyes! Kérjük, az előadás alatt helyüket lehetőség szerint ne hagyják el, illetve ezzel ellentétes utasításig ne álljanak fel! Amennyiben a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt (eső, viharos szél) az esőelőadás sem megtartható, a jegyek a vásárláskor kapott pénztári blokk ellenében 2023. szeptember 15-ig a vásárlás helyén visszaválthatók. Online vásárolt jegyek esetében a visszatérítés ugyanazon a módon történik.
A feltételeket megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolítja, és a belépőjegy árát részükre nem téríti vissza.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

A megvásárolt jegyek kizárólag az esőelőadás elmaradása esetén válthatók vissza. A kinyomtatott jegyen egyedi vonalkód található, amelyet a Rendezvény helyszínén elektronikusan ellenőriznek. Az ellenőrzés után a vonalkód azonnal érvényét veszti. A Rendezvényre történő belépés feltétele, hogy jelen jegyet a kapuknál elektronikusan leellenőrizzék és azt érvényesnek találják. Minden további próbálkozás, legyen az újranyomtatás vagy másolat, eredménytelen, ezért érvénytelen lesz a jegy, tekintet nélkül arra, hogy melyik változat volt az eredeti. Minden olyan látogatótól, aki már beolvasott vonalkóddal kísérli meg a bejutást a Rendezvényre történő belépés megtagadható. Ezért arra kérjük, hogy semmilyen körülmények közt ne engedje azt újranyomtatni vagy lefénymásolni, mert a belépés Öntől is megtagadható, amennyiben a másolat előbb érkezik meg a kapukhoz. A Szervező jelen tájékoztatás keretében elhárít magáról minden felelősséget, ami az esetlegesen sokszorosított jegyekből adódik. Kérjük, a kinyomtatott, lekezelt belépőjegyét a rendezvény végéig őrizze meg.
Kérjük, hogy nyomtatásnál sima A/4-es, fehér, irodai papírt használjon! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheti. Fontos azonban, hogy a nyomtatáshoz ne használja a nyomtató gazdaságos üzemmódját (draft printing), mert ez a vonalkód torz megjelenítését eredményezheti. FONTOS: A FENTI OKOKBÓL TÖRTÉNŐ KIZÁRÁS UTÁN SEM A JEGYÁR, SEM A SZOLGÁLTATÁSI DÍJ, SEM SEMMILYEN EGYÉB FELMERÜLT KÖLTSÉG NEM KERÜL MEGTÉRÍTÉSRE!

A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben