Jelmezes felvonulás
2023. augusztus 26., szombat 19:00

Jelmezes felvonulás
2023. augusztus 26., szombat 19:00

Savaria Történelmi Karnevál - Jelmezes felvonulás lelátójegy (szombat)

2023. augusztus 26. 19:00 óra

Ára: 3300 Ft (amely 27% Áfát tartalmaz) Adószám: 23304037-2-18
Kibocsátó: Savaria Turizmus Nonprofit Kft, Szombathely, Király u. 1-3.

A FELVONULÁS ÚTVONALA: Történelmi Témapark – Thököly I. u. – Bejczy I. u. –Kossuth L. u. – Berzsenyi tér – Széchenyi I. u. – Kőszegi u. – Mártírok tere – Király u. – Thököly I. u. – Történelmi Témapark
Tisztelt Vendégünk! Szeretettel üdvözöljük a Savaria Történelmi Karnevál vendégeként. Kérjük, olvassa el az alábbiakat az Ön és mások zavartalan szórakozása érdekében.
Ezen jegy a Karneváli felvonulási lelátón való helyfoglalásra jogosít. Ön a jegyvásárlással elfogadja az alábbi feltételeket, és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A rendezvényt látogató köteles a rendezvény házirendjét és egyéb biztonsági rendszabályait betartani. 14 év alatti látogatók a rendezvény területére csak felnőtt korú kísérővel léphetnek be. A lelátót mindenki a saját felelősségére használhatja. A rendezőség a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében mindent elkövet, de az ennek ellenére a személyekben vagy anyagi értékekben a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt még érvényes belépőjegy birtokában sem látogathatja. Alkohol tartamú italt, üveget, vagy bármilyen más veszélyes tárgyat a rendezvény területére, annak teljes időtartama alatt bejuttatni tilos. A jegy megvásárlásával egyidejűleg Ön elfogadja, hogy amennyiben olyan képi felvétel készül, amelyen Ön is látható, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel jogos felhasználóival szemben. A kordonnal elzárt területeken tartózkodni szigorúan tilos és fokozottan balesetveszélyes! Kérjük, a felvonulás alatt helyüket lehetőség szerint ne hagyják el, illetve ezzel ellentétes utasításig ne álljanak fel!
A feltételeket megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolítja, és a belépőjegy árát részükre nem téríti vissza.

A rendezők 18.00 órától engedik fel a látóra a jeggyel rendelkezőket. A lelátón napernyő, esernyő használata tilos! A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. Amennyiben kedvezőtlen időjárás vagy egyéb ok miatt nem rendezhető meg a felvonulás, a lelátójegyek érvényesek a 08.27-án 10.30 órakor tartandó esőelőadásra. Az esőelőadás elmaradása esetén a jegyek a vásárláskor kapott pénztári blokk ellenében 2023. szeptember 15-ig visszaválthatók a vásárlás helyén. Online vásárolt jegyek esetében a visszatérítés ugyanazon a módon történik.

Minden jog fenntartva!

KÉRJÜK, HOGY HELYÉT 18.30-IG FOGLALJA EL!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

A megvásárolt jegyek kizárólag az esőelőadás elmaradása esetén válthatók vissza. A kinyomtatott jegyen egyedi vonalkód található, amelyet a Rendezvény helyszínén elektronikusan ellenőriznek. Az ellenőrzés után a vonalkód azonnal érvényét veszti. A Rendezvényre történő belépés feltétele, hogy jelen jegyet a kapuknál elektronikusan leellenőrizzék és azt érvényesnek találják. Minden további próbálkozás, legyen az újranyomtatás vagy másolat, eredménytelen, ezért érvénytelen lesz a jegy, tekintet nélkül arra, hogy melyik változat volt az eredeti. Minden olyan látogatótól, aki már beolvasott vonalkóddal kísérli meg a bejutást a Rendezvényre történő belépés megtagadható. Ezért arra kérjük, hogy semmilyen körülmények közt ne engedje azt újranyomtatni vagy lefénymásolni, mert a belépés Öntől is megtagadható, amennyiben a másolat előbb érkezik meg a kapukhoz. A Szervező jelen tájékoztatás keretében elhárít magáról minden felelősséget, ami az esetlegesen sokszorosított jegyekből adódik. Kérjük, a kinyomtatott, lekezelt belépőjegyét a rendezvény végéig őrizze meg.
Kérjük, hogy nyomtatásnál sima A/4-es, fehér, irodai papírt használjon! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheti. Fontos azonban, hogy a nyomtatáshoz ne használja a nyomtató gazdaságos üzemmódját (draft printing), mert ez a vonalkód torz megjelenítését eredményezheti. FONTOS: A FENTI OKOKBÓL TÖRTÉNŐ KIZÁRÁS UTÁN SEM A JEGYÁR, SEM A SZOLGÁLTATÁSI DÍJ, SEM SEMMILYEN EGYÉB FELMERÜLT KÖLTSÉG NEM KERÜL MEGTÉRÍTÉSRE

A weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Bővebben